Over Volkert

Velen kennen mij als eigenaar van Kapsalon IJsseldijk aan de Smedenstraat waarvan ik, in mijn ruim 30-jarige carrière als kapper, 23 jaar eigenaar was. Door de coronacrisis was ik helaas genoodzaakt het bedrijf te sluiten.

Onder de vlag van Hairdressers United ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan, waarbij je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een eerlijk en deskundig advies, passend bij jouw gezicht en haartype. Haar en identiteit zijn nauw verwant met elkaar en zeggen iets over hoe we ons voelen en wie we willen zijn. Het is mijn passie om hieraan bij te dragen en voor jou een exclusieve look te creëren.

Ik neem je tijdens de behandeling mee in hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen en makkelijk in model kunt brengen. Ik streef ernaar dat je hier met een blij en goed gevoel de deur uitloopt en ook in de weken volgend nog iedere dag plezier ondervindt om je haar makkelijk en goed zelf te stylen!

Over Esther

Esther Rensink Ligtlee woont met haar man en kinderen in Lochem. Na een aantal jaren in een kapsalon gewerkt te hebben, ben ik uiteindelijk mijn eigen kapsalon begonnen. Hier heb ik in de daaropvolgende 15 jaar veel leuke mensen mogen ontmoeten en mooie kapsels mogen creëren.

Helaas heb ik de kapsalon door omstandigheden moeten sluiten, maar aansluitend mijn carrière vervolgd als ambulant kapster. Ook dit doe ik met met veel plezier en passie.

En soms komen er nieuwe uitdagingen op je pad en in mijn geval is dat deze samenwerking met Volkert. Vanaf heden zal ik dan ook in de salon werkzaam zijn als zelfstandig ondernemer. Samen staan we sterk!

Het lijkt mij leuk om binnenkort kennis te maken.

Dus maak alvast een afspraak en dan hopen wij je snel te zien!